English

Tiranë, në lagjen Kombinat digjet makina

Dita e parë e vitit të ri 2013 e ka gjetur lagjen KOmbinat në kryeqytet pa energji elektrike, dhe sikur të mos mungonte kjo gjë rreth orës 18:00, i është shtuar dhe një incident i djegies së një makine.

Menjëherë, në vend ngjarje ka mbërritur një makinë zjarrfikëse, e cila ka bërë të mundur shuarjen e zjarrit.

Shkaqet dhe rrethanat e djegies së makinës janë ende të paqarta, ndërsa dyshohet se mund të ketë qenë zjarrvënie e qëllimshme. Ndërkohë, policia po kryen hetime.

KOMENTE