English

Komunitetit serb lejohet nga policia për të festuar Krishtlindjet në kishën e Gjakovës(VIDEO)

Ne Maqedoni dhe Serbi jane festuar Krishtlindjet Ortodhokse dhe me kete rast policia e Kosovës ka ndërhyre për të lejuar vizitën e një grupi pjesëtarësh të komunitetit serb në kishën ortodokse te qytetit te Gjakoves.

Dyert e kishës ishin bllokuar nga pjesëtarë të shoqatës ''Thirrjet e nënave'' dhe të lëvizjes ''Vetëvendosje'', të cilët thanë se në mesin e vizitorëve serb, kishte edhe persona që sipas protestuesve, ishin përfshirë në krime kundër shqiptarëve gjatë luftës në Kosovë.
1593

KOMENTE