English

Arnold Schwarzenegger do të jetë "pjesë" e Olimpiadës Dimërore në Rusi

Në një udhëtim në Rusi, Arnold Schwarzenegger i bëri jehonë rolit të tij në filmin e ri të mërkurën, duke u zotuar pohuar "Unë do të kthehem" për Olimpiadën Dimërore Soçi 2014.

Ylli Terminator dhe ish-guvernatori i Kalifornisë ka qenë një tifoz i prirur i sporteve dimërore që nga fëmijëria e tij në Austri, dhe parashikoi se Olimpiada e parë Dimërore e Rusisë do të çudisë botën.

"Unë do të kthehem këtu për Olimpiadën e Dimrit", tha ai, ndërsa në Moskë për të promovuar një film të ri.

"Unë mendoj se Rusia dhe Soçi do të bëjnë një punë të jashtëzakonshme. Unë mendoj se bota do të njihet me një prej ngjarjeve të mëdha që do të ndodhin atje. "

Në vitet e fundit, Schwarzenegger ka krijuar lidhje me qeverinë ruse, duke u takuar edhe me Presidentin Dmitri Medvedev në vitin 2010 dhe ka ndjekur inaugurimin e presidentit Vladimir Putin vitin e kaluar.

Schwarzenegger luajti si një polic sovjetik në 1988, por shumica e skenave të filmit të përcaktuara në Rusi ishin filmuar aktualisht në Hungari.

KOMENTE