English


Shpërthim vullkani në Rusi. Video reale spektakolare (VIDEO)

Fotot që shihni në krah janë më mbresëlënëset të ditëve të fundit.
Momente të një vullkani që shpërtheu në dëborë në lindjen e largët në Rusi.
Fotografitë mahnitëse janë kapur nga një ekip filmi rus, që po fluturonin me një helikopter duke sfiduar rrjedhat e nxehta piroklastike në terren për të krijuar një panoramë interaktive.

Plosky Tolbachik, është një nga katër vullkanet, ku të gjitha kanë një distancë prej 110 milje nga njëri-tjetri, dhe që kanë qenë aktivë në të njëjtën kohë në gadishullin në Lindjen e Largët të Rusisë që nga fund të nëntorit.

Shpërthimi i vullkani Tolbachik është klasifikuar si një shpërthim i pazakontë. Shpërthimet janë të njohur për vëllimin e madh të llavës.
"Ata janë quajtur edhe shpërthime "turistikë" për nivelin relativisht të ulët të rrezikut dhe bukurinë fotozhenike të rrjedhjes së llavës në formën e lumenjve
"Moti i mirë ka lejuar që ekipi të fluturojë deri në afërsi të një krateri vullkanik si dhe të rrijë pezull mbi një lumë llave. Ekipi i filmit rus është shprehur se janë ndër njerëzit më me fat që kanë parë një bukuri që nuk mund të përshkruhet.
1630

KOMENTE
  • abieli13:17 - 03 Shkurt 2013
    e mrekullueshme ,cfar fati ato qe i pane live