English

Sporti bashkon të rinjtë pa dallim partie. PS strategji reale për sportin

Në një atmosferë fantastike dhe shumë entuziaste është hedhur shorti për kampionatin më të ri të të rinjve në futboll. Një garë e nisur nga të rinjtë e Partisë Socialiste të kryeqytetit që ka arritur një numër surprizues prej 176 skuadrash futbolli, 80 % e të rinjve pjesëmarrës në këtë kampionat shumë të veçantë nuk janë anëtarë të Partisë Socialiste. Ata u bashkuan të gjithë në ceremoninë e hedhjes së shortit në Teatrin e Operës dhe Baletit të enjten në mbrëmje për të festuar, për të brohoritur skuadrën e tyre, për të dëgjuar mesazhet lidhur me atë çka partia më e madhe në Shqipëri, kishte për t’u thënë sa i takon Programit për një Rilindje Shqiptare për Sportin.

Deputeti socialist, njëherësh kryetar i grupit të punës për programin për sportin, Fidel Ylli teksa fliste dhe bisedonte shumë lirshëm me të rinjtë e mbledhur së bashku për të garuar u shpreh se “PS nuk do të sillet me sportin njësoj siç u soll partia që sot qeveris pa marrë mandatin e qytetarëve, duke shkrirë në hi një historinë e një klubi, siç ishte klubi Partizani, i ngritur në vite, thjesht dhe vetëm për interesa të dhëndrit të kryeministrit. Programi ynë për sportin është i shoqëruar edhe me faturën përkatëse financiare, është i menduar në çdo detaj. Nuk do të lejojmë në qeverisjen e Partisë Socialiste që të ikin nga Shqipëria talentet e vendit tonë. Përkundrazi!”

Ndërsa kryetari i Degës së Tiranës Saimir Tahiri në fjalën e tij tha ndër të tjera se PS e ka ekipin dhe liderin për të fituar garën e 23 qershorit. “Politika dhe sporti kanë shumë të përbashkëta. Në të dyja duhet një strategji dhe ne e kemi strategjinë për të fituar zgjedhjet e 23 qershorit. Në të dyja duhet ekip dhe frymë ekipi dhe ne në Partinë Socialiste e kemi ekipin për të fituar zgjedhjet në 23 qershor. Në të dyja duhet një lider dhe ne e kemi liderin për të fituar zgjedhjet e 23 qershorit, që është Edi Rama. Unë shpresoj që pas kësaj gare t’i bashkoheni garës së madhe të Partisë Socialiste për të fituar zgjedhjet e 23 qershorit”, përfundoi fjalën kreu i Partisë Socialiste për Tiranën Tahiri. I gjithë aktiviteti është shoqëruar me batuta humor dhe brohoritje pafund të të rinjve që ishin gati për të nisur garën.

KOMENTE