English

Beyonce elektrizon të gjithë para fillimit të ndeshjes (VIDEO)

Super starja amerikane por dhe botërore Beyonce, ka elektrizuar cilindo që ka ndjekur drejpërsëdrejti atë në stadium apo edhe përmes televizionit, në një koncert para fillimit të futbollit amerikan.

Nata e djeshme ka qënë një natë magjike në New Orleans e cila filloi me një interpretim emocional të 'America the Beautiful'kënduar nga Alicia Keys, më pas vazhdon me Beyonce e cila elektrizoi të gjithë pasi ka kënduar hitet më të bukura të saj të repertorit muzikor.
Beyonce, këndoi edhe në pushimin e ndeshjes mes Baltimore Ravens dhe San Francisco-s, e cila përfundoi me rezultatin 34-31.

Madje kishte ndodhur dhe një ndërprerje dritash në stadium ku loja qe bërë tepër e vështirë dhe mjaft emocionuese. Pas 2 minutash ndërprerje sulmi ishte tepër "agresiv" i lojtarëve të Baltimore Ravens të cilët arritën të marrin fitoren e tyre.

Minutat e saj në skenë, elektrizuan të gjithë stadiumin e New Olrans-it. Lojtarët e Baltimore Ravens dhe San Franciscos, duhet të prisnin më shumë se gjysmë ore përpara se të hynin në fushë sërish.
1634

KOMENTE