English

Tatuazh gjigant në fytyrën e të dashurës

Një djalë ka bërë tatuazh emrin e tij në të gjithë fytyrën e të dashurës së tij brenda 24 orëve që nga takimi i tyre për herë të parë.

Vajza e njohur si Lesya ka lejuar të dashurin e saj Rouslan Toumaniantz për të nënshkruar 'Ruslan' mbi fytyrën e saj me shkrimin gjigand gotik që në ditën që ata u takuan.
Këtë gjë djali e ka bërë edhe më parë me të dashurën e tij të parë në vitin 2009 kur ai bëri 56 yje në fytyrën e një 18 vjeçareje e cila më pas e akuzoi atë për përdorim force tek ajo.
Ndërsa këtë herë e dashura e tij e re është e lumtur aq sa ajo kishte pohuar se do të dëshironte që në çdo pëllëmbë të trupit të saj dëshironte të kishte emrin e tij tatuazh.

Çifti që u njoh online dhe u takuan për herë të parë në Moskë, Rusi ka planifikuar të martohet së shpejti.

KOMENTE