English

Bllokojnë ashensorin. 3 shqiptaret seksi, objekt bisede në USA

Angela Martini, Afërdita Dreshaj dhe Tike Ivezaj gjatë ditëve të fundit ishin bërë paksa problematike Miami, Amerikë pasi kishin bllokuar një ashensor të një hoteli në Miami.

Arsyeja

Të treja vajzat janë mjaft bukuroshe por dhe seksi dhe një moment ato kishin mbajtur ashensorin pasi kënaqeshin duke parë veten në pasqyrat e ashensorit.
Ndoshta ato nuk kishin faj, pasi kushdo mund të bënte një gjë të tillë dhe aq më tepër kur je seksi si vajzat shqiptare, por faji mund të jetë i pronarit të hotelit i cili kishte vendosur një ashensor të tillë....

Ja vlen të dëgjosh lajme të tilla për bukuroshet shqiptare që tashmë njohjes së tyre në publik i janë shtuar dhe këto pikë nga një lloj reklame e tillë.

KOMENTE