English

Rrobat e banjës për verën 2013 (VIDEO)


Dimri po ikën dhe vera po vjen. Çdo kush që ka shtuar disa kilogramë duhet të mendojë për t'i hequr ato, për të përdoru koleksionin e ri sportiv 2013 të rrobave të banjës.

Videklipi tregon se cilat janë rrobat e banjës verë 2013 që duhet të përdorni për të bërë një figurë të nxehtë ashtu si stina e verës.
1665

KOMENTE