English

Policia arreston në Shkodër, Taulant Haki Shera

Ne vazhden e operacioneve të Seksionit kunder narkotikeve ne DPQ Shkoder dhe PKK Muriqan ne DRKM Shkoder, me dt. 21.02.2013 u be arrestimi ne flagrance i shtetasit Taulant Haki Shera vjeç 35, lindur dhe banues ne Manz Durres.

Arrestimi u be sepse gjate kontrollit te ushtruar ne dalje ne PKK Muriqan ne autometin e tij autoveture Ford me targe DJ 246 AW u gjeten e u sekustruan ne cilesine e proves materjale 15 pako me peshe 8 kg e 132.2 gram, ne forme pluhuri, me ngjyre kafe e dyshuar si lende narkotike e llojit Heroine.

Materialet proceduriale do t i dergohen Prokurorise se Krimeve te Renda Tirane ne ngarkim te te arrestuarit per vepren penale per vepren penale te « Trafikimit te lendve narkotike » te parashikuar nga neni 283a/1 dhe 22 te K.Penal.

Gjithashtu po me dt. 21.02.2013 u be arrestimi ne flagrance i shtetasit Martin Ivko Denkovski vjec 30, me banim ne Shkup Maqedoni. Arrestimi u be sepse gjate kontrollit te ushtruar ne dalje ne PKK Muriqan ne autometin e tij autoveture Citroen me targe SK 235 TB, iu gjet e fshehur (ne pjesen e kroskotit) dhe iu sekuestrua ne cilesine e proves materiale nje pako, me lende bimore te thate me karaketristika si ajo e lendes narkotike Mariuane, ku pas peshimit rezultoi se ishte 27 gram. Materialet proceduriale iu derguan Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Shkoder, per vepren penale te « Trafikimit te lendëve narkotike » te parashikuar nga neni 283/a te K.Penal.

KOMENTE