English

23 vjeçarja seks me qenin në mes të rrugës

Syte po na shohin shume por dhe veshet po na degjojne gjera te çuditshme.

Kara Vandereyk u arrestua nga policia në kushtet e flagrancës, pasi ishte duke bërë seks në mes të rrugës me qenin e saj tip pit bull.

Policet ne Los Angelos ishin njoftuar nga fqinjet e vajzes te cilet kishin pare kete situate jonormale.

Kur policia mbërriti në vendin e ngjarjes, e gjetën gruan gjysmë të zhveshur dhe thuajse pa ndjenja përtokë.

Policia nuk ben te ditur arsyet sipas deshmise se saj.

KOMENTE