English

Plus-Size, moda e veshjeve që po shkakton stuhi në Brazil (VIDEO)

Moda nuk mund të jetë vetëm për trupat e hollë dhe nën peshë. Askush nuk mund të jetë në jetën e përditshme dhe përgjithmonë elegant/e. Kompanitë e veshjeve si dhe industritë duhet të prodhojnë veshje për të gjitha masat e trupave, femra dhe meshkuj.

Nisur nga kjo Brazili ka prodhuar disa prej super modeleve më të famshme në botë e cila ka shkaktuar stuhi në Sao Paulo.

Kjo është java e modës plus size. Ai filloi shtatë vjet më parë dhe që atëherë ajo ka qenë në rritje.

Përfshirë marka kombëtare dhe ndërkombëtare, si Katie Ferrarra, Cosma dhe MARRI Gatto kanë ekspozuar të gjitha krijimet e tyre të fundit, pikërisht në javën e modës Plus-Size.
1677

KOMENTE