English

Zhdukni dhimbjet përgjithmonë, në klinikën "Halili" (VIDEO)

Çfarë është Fizioterapia?

Fizioterapia është SHKENCE REABILITUESE e cila gjen vend pothuajse në 85-90 % të patologjive me ndërhyrjet e saj në disiplina të ndryshme.

Fizioterapia është një praktikë relativisht e re mjekësore që ka për qëllim reduktimin e dhimbjes dhe rimëkëmbjen e funksionit motorik të pacientit.
Fizioterapia është art dhe shkencë. Ju nuk mund ta imagjinoni sa gamë të gjerë patologjish nga të gjitha fushat e mjekësisë trajton ky profesion. Në Shqipëri njihet pak dhe shumica e njerëzve kujtojnë se është thjesht çlodhës, sigurisht e ka brenda dhe këtë funksion, por mbi të gjitha është ART dhe SHKENCË, kur shikon pacientin që kishte humbur shpresat të jetonte pa dhimbje, ai është kthyer në një JETË PA DHIMBJE.

Klinika tashmë fizioterapie janë hapur edhe në Tiranë por kërkoni më të mirën pasi të vendosni se ku të shkoni. "Pas 10 vitesh, problemin që kisha e kam zgjidhur vetëm në këtë klinikë", thotë një pacient i cili kishte humbur shpresat se do të ecte normal.
Bëhet fjalë për klinikën "HALILI" ku aplikohet Fizioterapia maqedonase, përmes një stafi mjekësh dhe teknicienë profesionalë si dhe me aparaturat më moderne të kohëve të fundit.
1701
Një përshkrim i klinikës, stafit, trajtimeve apo aparaturave që përdoren jepet më poshtë.
Lexoni këtu dhe dhimbjen hiqeni në klinikë. Kontaktoni me mjekun kryesor Idris Isa i cili ka një eksperiencë disa vjeçare.

Biografi:
Dr.Ft. Idris Isa
Datëlindja : 10/03/1969
Ohër , Maqedoni
Është diplomuar në vitin 1990 në Universitetin e Sarajevës , Bosnjë-Hercegovinë.
1996-2011 ka punuar në Spitalin Ortopedik të Ohrit.
1991-1996 eksperiencë pune në Fulda, Gjermani.
Komunikon në 6 gjuhë, rrjedhshëm .

DIAGNOZAT QE TRAJTOHEN TE KLINIKA “ HALILI”:
Spondiloartorza
Gonartroza
Coxartorza
Herine Diskale
Lumboishalgji (N.ishiatik)
Kalçifikime (Periartrit, coxartirt)
Bursite
Pareza dhe Paraliza
Nervi Facial
Pleksusi Brahial
Nervi Peroneal
Dëmtime Sportive
Skolioza , Kfioza , Lordoza
Trajtime Postraumatike etj.

APARATURAT:
Elektroterapi
-Diadinamik
-Interferencial
-Ultratinguj
-Lazer
-Galvan, Jonoforezë

MAGNETOTERAPI
SHOCK-WAVE (Shtorc)
HR-TEK (Tekar Terapi)
TRAKSION CERVIKAL DHE LUMBAR
FANGO TERAPI
KRIOTERAPI
ULTRAVIOLET TERAPI
KINESIOTAPING
USHTRIME
MASAZHE etj

Klinika “HALILI” ka bashkëpunim të ngushtë me Dr.Jordan Savevski dhe Dr.Boro Iliev nga Shkupi, Maqedoni.

Adresa:
Rruga e Dibres, Kompleksi HALILI, përballë vilës GOLD.
tel: +355 42 419 022
+355 68 20 56 978
+355 67 3367622

KOMENTE