English

Motoçiklisti humb krahun e tij në aksident. Krahu përfundon në lumë

Në Brazil mëngjesin e të dielës ka ndodhur një aksident i rëndë por dhe i çuditshëm.

Makina përplaset me një motoçikletë ku si pasojë i pret krahun motoçiklistit dhe vazhdon rrugën me krahun e marrë përsipër që më pas përfundoi në një lumë.

Ngarja ka ndodhur në Avenida Paulista, në një nga rrugët më të ngarkuara të Sao Paulo në Brazil.

Motoçiklisti ndodhet në spital në gjendje të qëndrueshme për jetën por mjekët thanë se nëse krahu do të gjendej do të ishte mjaft ndihmëse pasi mund të ngjitej përmes operacioneve.

KOMENTE