English

Më pëlqen të dukem lavirë

"Nuk e kam aspak problem. Karriera ime nuk varet nga asnjë, dhe famlija nuk ka ndikuar aspak në të".

Nicole Scherzinger dëshiron që të duket si lavire. Këngëtarja – e cila është në lidhje me vozitësin e Formula 1, Lewis Hamilton – nuk shqetësohet nëse dikush nga familja e saj e cilëson atë si një lavire.

Madje ajo bën humor për këtë gjë.

“Nuk ia justifikoj veprimet e mia askujt në familje. Unë vij nga një familje fetare – gjyshi im është prift, por në karrierë unë nuk kam kërkuar mbështetjen e tyre”, ka thënë ajo për mediet britanike.

KOMENTE