English


Kalendari i festave zyrtare 2013

1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri
14 Mars - Dita e Verës
22 Mars - Dita e Nevruzit
31 Mars - Dita e Pashkës Katolike
1 Maj - Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
5 Maj - Dita e Pashkës Ortodokse
8 Gusht* - Dita e Bajramit të Madh
15 Tetor*- Dita e Kurban Bajramit
19 Tetor - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
28 Nëntor - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 Nëntor - Dita e Çlirimit
8 Dhjetor - Dita Kombëtare e Rinisë
25 Dhjetor - Krishtlindjet
Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor.

KOMENTE