English

Rudin Shehu babai i një fëmije, var veten në Tiranë

Pasditja e sotme në Tiranë është mbyllur me një tjetër ngjarje tragjike për famëijen Shehu.

29 vjeçari Rudin Shehu babai i një fëmije, jetonte me qera në zonën pranë tregut elektrik ku dhe ka marrë vendimin për të varur veten.

Pas marrjes së njoftimit policia e mbërritur në vendngjarje ka filluar hetimet për zbardhjen e ngjarjes si dhe motivet që e kanë çuar të riun t'i japë fund jetës në këtë mënyrë tragjike.

KOMENTE