English

Uji i Ftohtë Tepelenë. Rrëshkitje dheun në rrugën Tepelenë-Gjirokastër

Si rezultat i shirave të shumtë që kanë rënë gjatë javëve të fundit rastet e rrëshkitjes së dheut madje dhe në rrugët nacionale nuk kanë munguar.

Incidenti i radhës është shënuar në zonën e Ujit të Ftohtë, në Tepelenë, ku si pasojë kryhet me mjaft vështirë si qarkullimi i automjeteve në segmentin Gjirokastër-Tepelenë.

Ndërkohë që burimet thonë për rrëshkitje dhe u dhe në dalje të qytetit.

KOMENTE