English

Erton Diagnostic Center ofron paketën më të re për shëndetin e grave. Çmime super të leverdisshme

A keni dëgjuar për klinikën "ERTON DIAGNOSTIC CENTER". Një ndër klinikat më të suksesshme ku njerëzit kanë gjetur shërbimin e duhur dhe zgjidhjen e problemeve të tyre.

"ERTON DIAGNOSTIC CENTER" është krijuar në fund të vitit 1996 në qytetin e Pogradecit si një qendër private alternative ndaj mjekësisë shtetrore, nga mjeku radiolog Erton Karafili. Pas një trajnimi produktiv në Amerikë, në vitin 1999, Dr. Ertoni bleu aparatin e ri Aloka 1700 color doppler dhe punoi me ngulm duke botuar librin "Ekografia Abdominale dhe Obstetrike Gjinekologjia". Ishte libri i parë për këtë fushë në shqip dhe në kohën e duhur për të mbushur një boshllëk dhe nevojë të madhe të kolegëve e studentëve.
Ndërkohë në vitin 2001 botoi librin "Filadelfia kryeqyteti i parë i Amerikës".
Në vitin 2004 botoi studimin monografik "Ekografia e Skrotumit", etj.

Në vitin 2002 në Tiranë u investua dhe u ngrit "ERTON DIAGNOSTIC CENTER" me një ndërtesë dy katëshe, me sistem ngrohje dhe kondicionimi qëndror.
Këtu u hapën shërbimi i ekografisë, laboratorit, pediatrisë dhe gjinekologjisë. Pas një trajnimi në Gjermani në vitin 2004, me ndihmen e Dr. Agron Lumiani u hap edhe shërbimi i radiologjisë e i mamografisë me aparatura të kohës.

Në vitin 2007, për herë të parë në një klinikë private, instalohet aparati i rezonancës magnetike i dedikuar për extremitetet (artikulacionet e këmbëve dhe të duarve).

Aktualisht klinika është transferuar (qershor 2012) në rrugën "Don Bosko, me një organizim dhe investim të ri.

"Mos e shikoni sherbimin privat si "klandestin" apo thjesht komercial që vetem fiton para, sepse ne jo vetëm nuk financohemi nga buxheti, por i paguajme buxhetit edhe taksa. Ne jo vetem që i perballojme vete shpenzimet e objekteve ku punojme, për mobilim e aparatura, për ngrohje-ftohje, energji, ujë, por investojme per krijim vende pune per te tjere kolege dhe personel. Ne qendrojmë ne treg vetëm nga perkushtimi per profesionin dhe kujdesi maksimal për pacientin".

Në Qendren Diagnostike "Erton" do të gjeni sherbim, cilësi dhe mbi të gjitha eksperiencë shumë vjeçare e cila ju ofron siguri në të gjitha sherbimet që ne ofrojmë.

Ekografi
Rezonancë magnetike
Gjinekologji
Pediatri
Laborator
Konsulta mjekësore.
Gjithashtu, ju mund te lini takim duke kontaktuar me telefon, e-mail ose duke plotësuar formularin që ndodhet në websitin e klinikës www.http://klinika-erton.al/ tek menuja "Lini një takim".

Stafi i klinikës mirëpret çdo ditë në ambjentet e klinikës "Erton". Gjithashtu klinika Erton ka ofruar së fundi paketën më të re për shëndetin e grave, përgjatë gjithë muajit Mars, që rezulton me skonto mbi 50 % dhe që ka filluar që me rastin e festave të 7-8 marsit dhe është e vlefshme deri në 31 mars 2013, ku

Paketa për shëndetin e Grave: 3300 lekë
1. Eko e gjirit
1000 lekë (çmimi i paketës)
2000 lekë (çmimi real)
1000 lekë (përfitimi i pacientit)

2.Pap test
1000 lekë (çmimi i paketës)
3000 lekë (çmimi real)
2000 lekë (përfitimi i pacientit)

3.Konsulta gjinekologjike
1000 lekë (çmimi i paketës)
2000 lekë (çmimi real)
1000 lek (përfitimi i pacientit)

4.Analiza e sekrecioneve
300 lekë (çmimi i paketës)
400 lekë (çmimi real)
100 lekë (përfitimi i pacientit)

Totali
3300 lekë (çmimi i paketës)
7400 lekë (çmimi real)
4100 lekë (përfitimi i pacientit)

1718
1719

Adresa: Rruga "Don Bosko", Pallati 92, përballë Kishës dhe Kolegjit "Don Bosko", Tiranë.

Telefon: +355 0 4524249
Celular: +355 68 60 60 425
+355 69 40 10 657

KOMENTE