English

Terror në një dyqan ushqimor në Filadelfia (VIDEO)

Policia amerikane në Filadelfia është duke u përpjekur për të gjetur personin që qëlloi në një dyqan ushqimor aziatik dhe plagosi tre persona të martën në mbrëmje.

Hetuesit kanë lëshuar një video survejimi të krimit në YouTube.

Video, e cila përmban imazhe nga brenda dyqanit, si dhe nga një aparat fotografik jashtë, tregon një burrë veshur me grij, që ecte në drejtim të derës së dyqanit dhe më pas shtiu me pistoletë në pjesën e xhamtë të derës.

Disa djem të rinj përpiqen për të mabjtur derën e mbyllur nga brenda.
Shihni videon:
1720

KOMENTE