English

Mirosllav Ivanisheviç, kreu i Auditit Shtetëror në Malin e Zi, seks në zyrë. Jep dorëheqjen (VIDEO)

1725
1726
Dy videot e mësipërme tregojnë pamje të ministrit malazez, njëkohësisht kreu i Auditit Shtetëror në Malin e Zi, Mirosllav Ivanisheviç, i cili ka kryer akte seksuale në zyrë me një vajzë e cila nuk njihet.

Ai menjëherë ka dhënë dorëheqjen pas publikimit në media të këtyre videove. Në një deklaratë për mediat ai thotë: “Informoj publikun se kam dhënë dorëheqjen e parevokueshme, duke vlerësuar se sjellja ime, që ka tërhequr vëmendjen e medias dhe publikut, nuk është e përshtatshme për funksionin tim shtetëror,” tha Ivanisheviç.

KOMENTE