English

Aksidentohet kalimtari te farmacia 10, Tiranë

Pranë farmacisë 10 në Tiranë autobusi i unazës ka aksidentuar një kalimtar identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur.

Por drejtuesi i autobusit nuk ka ndaluar ndërkohë kalimtari u tzransportua me urgjencë në spital ku ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Policia po vazhdon hetimet dhe pritet që të shoqërojë edhe drejtuesin e autobusit.

KOMENTE