English

Madonna superstar, vëllai i saj alkoolist rrugësh

Vëllai i pastrehë i Madonna-s ulet gjithanden në të ftohtin ngrirës vetëm në një qese letre i shoqëruar nga shishja e tij e alkoolit, në dëborën e pabesë të Veriut në Michigan.

Familja e tij rron me frikën se ai do të vdesë rrugëve nga momenti në moment.

Kjo është një ekzistencë tragjike në kontrast nga jeta magjepsëse e motrës së tij Madona e cila zotëron një famë të madhe si dhe një pasuri prej 1 bilion dollarë.

Anthony Ciccone - i cili ka qenë në rrugë për gati tre vjet - pohon se motra e tij superstar nuk ka kujdes, nëse ai është i gjallë apo i vdekur.
Megjithatë MailOnline mundi të zbulojë vetëm se familja e tij është ajo që ndieht e tmerruar nga fakti që ai gdhihet rrugëve dhe janë të shkatërruar pasi nuk mund ta rruajnë dot nga kjo jetesë.

Ai kohët e fundit kaloi madje dhe një muaj në burg pasi u arrestua i dehur në një kishë dhe betohej në prani të fëmijëve.

KOMENTE