English

Shtatzania do të zgjasë vetëm 6 muaj. Miratohet me ligj nga Këshilli i ministrave

Këshilli i ministrave në vazhdim të miratimit të ligjeve të ndryshme që prisnin për miratim, midis tyre e ka patur radhën edhe një ligj tjetër i cili ka prekur sidomos seksin femër.

Tashmë shtatzania do të zgjasë vetëm 6 muaj. Lajmi në fakt ka tronditur sidomos bluzat e bardha, pasi nuk e kanë pranuar, se një gjë e tillë do të ketë një kosto të madhe për vendin por dhe i vë para një përgjegjësie të madhe vetë bluzat e bardha sidomos mjekët në fushën e mjekësisë gjinekologjike.

Por për çudi ai është miratuar me votat e të gjithë deputetëve pasi femrat nuk do të paguhen për leje të gjatë shtatzanie, por duhet të kthehen në punë menjëherë.

Ligji ka hyrë në fuqi menjëherë dhe do të zbatohet deri në orën 24:00 të datës 1 Prill 2013.

KOMENTE