English

Është elementare, një nënë dhe një baba. Grupi Hommen (VIDEO)

Protestat kanë nisur para se projektligji mbi martesat seksuale të kalojë në senatin francez.

Ditën e enjte dhjetëra persona ishin grumbulluar para selisë së Senatit, të tjerë ishin mbledhur poshtë apartamentit të senatores Chantal Jouanno me thirrjet: “Është elementare, një nënë dhe një baba!”


Ndërkohë, në ditët e fundit është shfaqur edhe një tjetër grup kundër martesave të personave me të njëjtën gjini me emrin Hommen (një emër që frymëzohet nga grupi i femrave Femen). Këta persona vënë maska dhe manifestojnë gjysmë të zhveshur duke kërkuar tërheqjen e projektligjit.
1735

KOMENTE