English

Fotografi rrënqethëse të të plagosurve në maratonën në Boston

Fotografitë rrënqethëse nga shpërthimi i ndodhur në maratonën në Boston.
3 vetë u vranë dhe 170 të tjerë u plagosën. E gjithë Amerika, e gjithë bota, zemrat e tyre janë me të plagosurit dhe familjet e viktimave.

Pyetja që të gjithë i shqetëson: Pse...Pse... çfarë e keqe vjen nga një maratonë?

KOMENTE