English

Dekorimi i dhomës së femijës së Kate dhe Princit William që pritet të vijë brenda 2 muajve (FOTO)

Lucinda Croft, pronar i kompanise Dragons te Walton Street, ka dizenjuar modelin e dhome se femijes qe pritet te vije ne jete nga çifti mbreteror Kate dhe William.

Nje finese, elegance por dhe investim teper i shtrenjte per beben qe eshte duke ardhur.

Tashme Princesha Kate eshte 7 muaj shtatzane dhe ajo ka filluar edhe pergatitjet per dhomen e bebes se saj qe akoma nuk behet e ditur se çfare eshte.

Fotot ne krah tregojne nje prej modeleve me te pelqyera nga çifti mbreteror.

KOMENTE