English

Abuzon me fqinjën në sy të fëmijës së saj, duke u futur nga dritarja

Në fshatin Thanë, Elbasan një ngjarje jo fort e zakontë ka ndodhur në familjen Toska.

Besmir Murati ka thyer xhamat e dritareve të shtëpisë në banesën e fqinjës së tij, 28-vjeçares A. Toska, dhe ka abuzuar me të në sy të fëmijës së saj të mitur.

Policia ka vënë në pranga abuzuesin 29 vjeçar, student në Universitetin e Elbasanit për kryerjen e veprave të turpshme.

KOMENTE