English

Kujdes! Mund të bëheni dhe ju objekt i kamerave (VIDEO)

Shihni videon dhe qeshni...dhe dita juaj bëhet më e lumtur. Por dhe një këshillë për të gjithë ata që martohen apo dhe shkojnë në dasma, kujdes,,,pasi mund të jeni dhe ju objekt i kamerave dhe videove një ditë tjetër...

Të trashëgohen të gjithë të sapomartuarit...
1788

KOMENTE