English

Misteri i 20 vjeçarit që ra në tokë nga "qielli" (VIDEO)

Në shtator të vitit 2012, një burrë në të njëzetat e tij u gjet i vdekur në Portman Avenue, një rrugë periferike në perëndim të Londrës.

Ai kishte pësuar lëndime të tmerrshme në kokë dhe fytyrë, por nuk kishte dokumente identiteti mbi të - dhe askush nuk e kishte raportuar atë të zhdukur.

Por së shpejti u bë e qartë se i riu duhet të ketë rënë nga një aeroplan fluturues.

Rob Walker ka qenë hetuesi kryesor që u ngarkua në hetimet e policisë se kush ishte ai dhe se si ai arriti në Portman Avenue.

Kjo është një histori që shtrihet në dy kontinente dhe tetë vende.
1789

KOMENTE