English

Jennifer Lopez, super seksi edhe këtë herë

Kur ajo ishte në Britani të Madhe, Jennifer Lopez trondi shikuesit britanikë të Got Talent me veshjen e saj zbuluese dhe rutinë provokuese.

Por në mbrëmjen Gala, për 4 vjetorin e amfAR Inspiration, në Nju Jork, Jennifer ishte shumë më e mbuluar, por kthesat e saj të famshme ishin ende në shfaqje të bukur.

Veshur me një fustan me frymëzim oriental, metalik blu nga koleksioni Tom Ford, 43-vjeçarja dukej elegante dhe sexy në natën e së enjtes.

Pas mbërritjes në Hotel Plaza, Jennifer u bashkua nga projektuesi Kenneth Cole, i cili është në bordin e drejtorëve të organizatës në luftë kundër AIDS dhe HIV.

KOMENTE