English

Mësuesja hidhet në shinat e trenit

Mësuesja e shkollës së mesme së ndërtimit "Zdravko Cvetkovski", në Shkup i ka dhënë fund jetës së saj duke u hedhur në shinat e trenit.

Ngjarja ka ndodhur pasditen e djeshme në Shkup. Mësuesja 45 vjeçare që jepte literaturë ndërtimi ka qënë korrekte dhe mjaft e komunikueshme, shprehen nxënësit e saj.

Policia shkupiane po heton për ngjarjen ndërkohë akoma asnjë detaj nuk jepet lidhur me shkakun.

KOMENTE