English

Poloni. Pusetat e rrugës nxjerrin gjak, duke formuar pellgje

Mos mendoni se është një film horror, por janë slena reale, në të cilat dëshmitarë janë banorët e Koscierzyna, një qytezë e vogël polake. Bëhet fjalë për gjak që rrjedh nga pusetat dhe del nëpër rrugë, duke formuar pellgje të mëdha me ngjyrë të kuqe.

Banorët, të shqetësuar nga ky fenomen i pazakontë, i janë drejtuar policisë dhe shërbimit shëndetësor, që menjëherë kanë zbuluar misterin: lëngu i kuq është vërtet gjak dhe vjen nga një impiant i transformimit të mishit, por që tubacionin e shkarkimit e ka të bllokuar.

Sipas autoriteteve, gjaku duhet të ishte hequr nga rrugët, por qytetarët vazhdojnë të ngrejnë pyetjen nëse është normale të derdhet gjaku në rrugë në këtë mënyrë, pa asnjë masë parandaluese.

KOMENTE