English

Ecuria e zgjedhjeve

Në njësinë nr. 5 në Tiranë, numërimi do të fillojë ne mengjesin e dt 24 qershor 2013
Fillon procesi i numërimit në Has dhe Dibër

Exit Poll Civitas Albania nxjerr fitues koalicionin e djathtë

Bregu: Sondazhet nxjerrin PD-në fituese 2013-06-23

Exit Poll i IPR Marketing: E majta fituese

KOMENTE