English

Rita Ora: Jam e sigurt se do të mbahem mend gjatë (FOTO)

Rita Ora për herë të parë tregon talentin e saj në skenën e madhe Glastonbury dhe e sigurt se ajo do të mbahet mend gjatë.

Kënga e saj, veshjet dhe gjuha e trupit të saj tërhoqën fansat e shumtë në festivalin e Glastonbury të premten pasdite.

Ajo u ndie mjaft rehat me veshjen dhe lëvizjet e saj të çmendura gjatë interpretimit të saj në skenë.

KOMENTE