English

Treni përplas dy turiste nga Maqedonia te Shkëmbi i Kavajës

Dy gra shtetase nga Maqedonia të cilat kishin edhur të pushonin në plazhin e Durrsit janë përplasur te vendi i quajtur Shkëmbi i Kavajës, nga treni i linjës Tiranë-Elbasan.

Mësohet se dy femrat, 40 dhe 45 vjeç, ishin pushuese tek një hotel te Shkëmbi i Kavajës. Ato janë përplasur nga treni në momentin që po kalonin mbi trasenë e shinave të trenit. Mësohet se njëra nga turistet ndodhet në gjendje të rëndë për jetën.

KOMENTE