English

"Qeveria e Re" e Shqipërisë. Emrat e ministrave

Ky nuk është një informacion zyrtar, por jane emra që qarkullojne në media dhe korridoret e politikes në Tiranë


Edi Rama: Kryeminister
Shkelqim Cani: Minister i Financave
Roland Bimo: Minister i Jashtem
Saimir Tahiri: Minister i Brendshem
Shezai Rrokaj: Minister i Arsimit
Spartak Ngjela: Minister i Drejtesise
Fidel Ylli: Minister i Sporteve
Auron Tare: Minister i Kultures
Tom Doshi: Minister i Mbrojtjes
Ylli Manjani: Minister i Transporteve
Luan Rama: Minister i Integrimit
Ervin Bushati: Minister i Bujqesise
Petrit Vargu: Minister i Shendetesise
Mimi Kodheli: Minister e Ekonomise
Milena Harito: Ministre e Teknologjise
Vangjel Dule: Minister i Mjedisit

KOMENTE