English

Mjeku godet për vdekje pacientin e sapo operuar nga zemra(VIDEO)

Ngjarje jo shumë e zakonshme ka ndodhur në një spital të Rusisë. Pacienti i shtruar në spital kishte disa orë që ishte operuar nga zemra, vdes pas operacionit.

Arsyeja.

Mjeku anestezist e qëllon me grusht në fytyrë dhe më pas në zemër pasi pretendohet se pacienti e ka ofenduar mjekun.

Mjeku kur është marrë në pyetje ka pranuar se e ka qëlluar në sy të kolegëve pasi ai e kishte ofenduar. Dhe nuk ishte hera e parë, pasi e kishte bërë dhe me kolegët e tjerë të cilët kishin 36 orë që kujdeseshin për të pa ndërprerje dhe nuk kishin marrë asnjë falënderim prej tij proo vetëm fjalë ofenduese dhe të turpshme.

Më pas bëhet e ditur se pacienti ka vdekur. Të gjitha veprimet janë filmuar në kamera.
1825

KOMENTE