English

Grabitësit i vjedhin biznesmenit 1.5 milionë lekë në qendër të Tiranës

Biznesmeni Ciprian Kodheli sapo ishte duke dalë nga shtëpia e tij pranë stadiumit Qemal Stafa në qendër të kryeqytetit kur është sulmuar nga grabitësit të cilët me anë të një spray neuroparalizues kanë arritur ti marrin pronarit të depos farmaceutike 1.5 milion lekë.

Policia po heton lidhur me ngjarjen dhe kapjen e grabitësve

KOMENTE