English

Ndërtesa më e madhe dhe më e bukur në botë 2013(VIDEO)

Quhet “New Century Global Center” dhe ndodhet në krahinën Secuan. Është e madhe sa Opera e Sindeit, shumëzuar me 20, apo tri herë më e madhe se Pentagoni amerikan.

Ka një hapësirë gjigande dhe përshin qendra tregtare, park detar, pistë patinazhi dhe hotele. Jo vetëm kaq, por është ndërtuar një diell teknik që ofron nxehtësi dhe dritë 24 orë në 24.

U deshën vetëm tre vjet për të ndërtuar këtë godinë gjigande. Për më shumë video.
1832

KOMENTE