English

Gruaja hyn në MekDonald hipur mbi kalë. Kali kryen jashtëqitjet

Një grua është gjobitur pasi ka marrë kalin e saj në një restaurant MekDonald në Greater Manchester.

Policia tha se gruaja, e cila nuk identifikohet, kishte hipur mbi kale duke u drejtuar drejt e brenda restorantit.

Atëherë gruaja e çoi kalin brenda dhe e la duke bere jashteqitjet brenda ne dysheme tha nje polic nga Greater Manchester.

McDonald tha se nuk ishte në gjendje për t'i shërbyer klientëve mbi kalë.

KOMENTE