English

Lady Gaga, shokon të gjithë(VIDEO)

Jemi mësuar ta shohim ekstravagante në ekstremitet. Edhe këtë herë Lady Gaga ka habitur të gjithë me fotot e saj, gjë që e bën atë mjaft të lumtur.

Ajo ka pozuar për revistën V, lakuriq ku vetëm me duar ka mbuluar modestitë e saj.

Paparacëve nuk i kanë shpëtuar dhe foto të tjera tepër ekstravagante madje edhe në publik.

Një video e çuditshme e cila besohet të jetë pjesë e punës promovuese është hedhur online.

Foot në krah dhe video paraqesin "çudirat e Lady Gaga-s"
1842

KOMENTE