English

Video e aksidentit në Spanjë se si treni ka dalë nga shinat (VIDEO)

Të dyja videot e mëposhtem tregojnë pamjen e aksidentit tragjik të ndodhur në Sçpanjë, ku siç duket dhe nga video policia është e sigurt se treni po ecte me shpejtësi marramendëse mbi disa herë mbi limitin e lejuar.
Ndiqni videot:
1845
1846

KOMENTE