English

“Statuja e Njerëzimit. Shtatore 32 metra e lartë e “Nënë Terezës”do të ngrihet në Shkup, nga biznesmeni indian

Derisa ne si komb nuk kujdesemi sa duhet për figurat kombëtare, për krenaritë tona, patjeter se të tjerët mundohen ti përvetojne këto vlera. Ne i shajmë, i përdhosim, i poshtrojmë, ndersa të tjerët i shenjëtrojnë, i përvetsojnë dhe u ngrene lapidare të larta deri 32 metra. E pra kjo na tregon se ne kemi hyre 32 metra nën tokë dhe vetëveten e kemi ngulur aq thellë.

Zgjohuni o njerz të akademive, instituteve, njerez të artit e intelektuale kudo që jeni, ngrijeni zërin për vetëdijsimin e kombit se rreziku na ka trokitur që sa e sa kohë në dyert tona!

BIZNESMENI INDIAN FINANCON NJË SHTATORE TË NËNË TEREZËS NË SHKUP
Projekti për shtatoren e saj tashmë është gati dhe do të fillojë të ndërtohet pas përfundimit të hotelit “Marriot”
Një shtatore 32 metra e lartë e “Nënë Terezës”do të ngrihet në Shkup, atje ku është dhe vendlindja e saj.

Investimi është dhuratë e një miliardieri Indian, Subarata Roy.

“Në këtë pikë unë do të ndërtoj një shtëpi ku do të mbështetet kujtimi i asaj gruaje të madhe . Kjo statujë sugjeroj të quhet “Statuja e Njerëzimit”,shprehet biznesmeni indian.

KOMENTE