English

Pajtim Olluri, 22 vjeçari nga Kosova vritet në Siri

Shqiptari i fundit që humbi jetën në luftimet në Siri është i riu shqiptar nga Kroimiri i Lipjanit, 22 vjeçari Pajtim Olluri.
Ende nuk janë bërë të ditura detajet se në cilin qytet dhe betejë është vrarë i riu Olluri.
Halit Maliqaj (31) nga Tirana, Ermal Xhelo nga Vlora, Nimetullah Imeri (38) dhe Sami Abdullahu nga Shkupi, Rasim Zeqiri nga Gostivari, Muaz Ahmeti (23) nga Presheva, Naman Damolli nga Kosova, janë disa nga emrat e shqiptarëve që deri më tani janë vrarë në luftimet kundër Bashar Al Assadit shkruan akllapi.net.

KOMENTE