English

Bie në pus dhe mbijeton pasi hëngri misër dhe piu ujë shiu

Një grua 38 vjeçare ishte duke kërkuar dhe mbledhur njëkohësisht bimë mjekësore në fushat me misër të një province kineze, kur ajo ra në një pus të thellë që për fat ishte bosh.

Pusi kishte qenë i mbuluar me gjethe dhe nuk dukej. Familjarët e saj kërkuan për disa ditë me radhë deri sa arritën të dëgjojnë britmat e saj. Deri atë kohë ajo kishte mbijetuar me misrin dhe gjethet e tij që kishin rënë në pus si dhe ujin që pinte kur binte shi.

Kam thirrur çdo ditë me shpresën se dikush do më dëgjonte, nuk kam hequr dorë për asnjë çast, dhe mrekullia ndodhi, është shprehur 38 vjeçarja Su Qixiu,nga fshati Zhongfeng në Kinë.

KOMENTE