English

Shpëton për mrekulli nga përmbytja. Ditëgjati nuk bëhet ditëshkurtër (VIDEO)

Një burrë i ka mbijetuar përmbytjes në Kolorado falë mrekullisë. Ai u rëzua nga ura së bashku me tre makina të tjera gjatë stuhisë që përfshiu Koloradon.

Forcat zjarrfikëse kanë arritur të shpëtojnë burrin i cili ishte bllokuar në makinë dhe që nuk kishte shpresa për të shpëtuar.
1882

KOMENTE