English

Presidenti Nishani dhe kryeministri Rama, së bashku në SHBA (VIDEO)

Presidenti Bujar Nishani dhe Kryeministri Edi Rama ndodhen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në krye të dy delegacioneve të ndryshme, por që do të jenë bashkë gjatë veprimtarisë "Nisma Globale Klinton 2013, që do të zhvillohet në New York, në datat 23-26 shtator.
1887

KOMENTE