English

Foto prekëse, emocionale të grave shtatzëna në gjumë

Çdokush që ka një foshnjë në barkun e saj e di se e kaluara lë një shenjë të caktuar, gjumi bëhet një luks i vërtetë. Në një pikë të caktuar në shtatzëni, ju nuk mund të flini me kurriz ose përmbys dhe nevoja e vazhdueshme për të ulur dhimbjet dhe për të fjetur, për të qënë gati për punët e përditshme, bëhen shumë të shpeshta.
Pra, ishte aq prekëse për të parë një artikull të kohëve të fundit ku një kompani reviste, ka detajuar një projekt ku duhet të fotografohen gratë dhe çiftet gjatë gjumit të tyre në lidhje me pozicionin që ata flenë.

KOMENTE