English

Stilolapsi që kthehet në piru, thikë, lugë (FOTO)

Duket si një ëndër Bossi, por ja që është e arritshme dhe e prekshme.
Tashmë je tërësisht i palëvizshëm pas tavolinës tënde të zyrës. Stilolapsi që ti punon jo vetëm shkruan por dhe kthehet në pirun, thikë, lugë duke të ndihmuar për të ngrënë ushqimin tuaj.

Ata tashmë mund të blihen dhe kur jeni duke ngrënë dhe nuk keni mjetet e ngrënies, mos u shqetësoni, seti i ri që u vendoset stilolapsave ju vjen në ndihmë.
Një set kushton vetëm 8.49 dollarë. Shihni fotot në krah

KOMENTE